Cheeselab Arla

Arla och Nores inviterar till inspiratonskurs

Vi har glädjen att ge dej möjlighet att vara med på en spännande dag med ost.
Det finns 15 platser på kursen, så först till kvarn gäller.

I Arla Cheeselab guidar Roland Persson dig genom en halvdag av framtidens osträtter, tips på exponering och självklart oväntade smakupplevelser. Du får lära dig mer om våra klassiska hårdostar men även dessertost och färskost står på schemat. Självklart får du ett utbildningsmaterial att ta med dig hem. Se fram emot en halvdag full av inspiration!

Roland Persson, Årets Kock 1990, älskar ost. Han är mästerkock och gastronomisk mångsysslare. Han har tävlat med Svenska Kocklandslaget och drev i 25 år anrika Franska Matsalen på Grand Hotel.

Anmälan skickas till: richard@nores.no

Så här anmäler du dig
Navn:
E-postadress:
Telefonnummer:

Sista dag för anmälan: 28. september

Frågor?
Hör i så fall av dig till l Richard Hemansson på telefon +46 70 781 29 67

Välkommen!

 

Tid

2017-10-13

Plats

PS-matsalar

Nytorgsgatan 42

Stockholm