Nores är en medlemsägd inköpsorganisation för HoReCa- marknaden i Sverige och Norge.

Nores är en liten och effektiv organisation med medarbetare som alla har lång erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen. Vi baseras på non-profit vilket betyder att allt överskott tillbakaförs till medlemmarna.

I Sverige har Nores avtal med över sjuttio leverantörer med mycket starka avtalsvillkor. Vi har förhandlat fram extra bra villkor på våra volymartiklar som vi kallar Best Buy och har i tillägg en tilllräcklig sortimentsbredd för att tillfredställa mångfaldet i medlemsmassan.  I tillägg till de stora märkesproducenterna samarbetar vi också med mindre lokala nischproducenter.

Bra avtalsvillkor och en bredd i sortimentet gör det enkelt att vara lojal mot avtalen.

Spar tid och pengar

Avtalsförhandling, leverantörsuppföljning och prisbevakning kräver mycket tid, det sköter vi åt dig. I Nores får du också tillgång till innovativa IT-verktyg som ger dig full kontroll över dina inköp. Beställningarna gör du enkelt i vår e-handelsportal Buy at Nores. Här finns alla leverantörer samlade på en och samma plats och du kan göra prisjämförelser med mer. 

Läs mer om buy@nores

Volym och nisch

Nores har avtal med över 70 leverantörer inom mat, dryck, förbrukning, utrustning, kläder och andra branschrelaterade varor och tjänster. I tillägg till de stora märkesproducenterna samarbetar vi också med mindre lokala nischproducenter.

Våra leverantörer

Stöttepelare

Som Nores medlem får du stöd av en egen inköpsrådgivare. Våra rådgivare har solid branschkunskap och erfarenhet och kan noggrant gå igenom era inköpsrutiner för att komma med förslag på besparingar.

Kontakta oss

Kontaktnät

Under året får du möjlighet att delta i en rad medlemsaktiviteter där du inspireras, får kunskap, skapar nya kontakter och utbyter erfarenheter med kollegor i branschen.

Aktiviteter

Miljö

Många av Nores medlemmar är miljöcertifierade så fokus på miljön är stor. Nores kräver därför att alla leverantörer och deras eventuella underleverantörer också jobbar aktivt för en hållbar utveckling.

Miljöprofil

_NI11479-mod.jpg
nores-kokk2.jpg