Medlemsfördelar

 

Spar tid och pengar

Avtalsförhandling, leverantörsuppföljning och prisbevakning kräver mycket tid, det sköter vi åt dig. I Nores får du också tillgång till innovativa IT-verktyg som ger dig full kontroll över dina inköp. Beställningarna gör du enkelt i vår e-handelsportal Buy at Nores. Här finns alla leverantörer samlade på en och samma plats och du kan göra prisjämförelser med mer. 

Volym och nisch

Nores har avtal med över 70 leverantörer inom mat, dryck, förbrukning, utrustning, kläder och andra branschrelaterade varor och tjänster. I tillägg till de stora märkesproducenterna samarbetar vi också med mindre lokala nischproducenter.

Leverantörsöversikt

Stöttepelare

Som Nores medlem får du tillgång till en egen inköpsrådgivare. Våra rådgivare har solid branschkunskap och erfarenhet och kan noggrant gå igenom era inköpsrutiner för att komma med förslag på besparingar. På så sätt sparar du pengar, får en mer effektiv vardag och mer tid till att ta hand om gästerna!

Kontakt

Kontaktnät

Under året får du möjlighet att delta i en rad medlemsaktiviteter där du inspireras, får kunskap, skapar nya kontakter och utbyter erfarenheter med kollegor i branschen.

Aktiviteter